Marchio bed and breakfast Profumo di Mirto - Arbus B&B Profumo di Mirto Marchio Arbus
Montisci Samuele - Via Fermi N°6 09031 - Arbus (Vs)
Szardínia - Olaszország - Tel. 3400759739
E-mail info@profumodimirto.com  
Home Hol található A szállás Árak Kapcsolat

Oldaltérkép


Arbus: a bed & breakfast Profumo di mirto itt találhaó
Il Bed & Breakfast
Profumo di Mirto Arbusban  található, ami ezernyi természeti és kulturális kincsben gazdag város Szardínia dél-nyugati részén. Területe Olaszország  legnagyobb térségeinek egyike több mint 45 kilométer hosszú, délen végigfutó partvonalával Capo Frasca-tól egészen Capo Pecora-ig.szárd szarvas Piscinasban

Itt legfőképp a természet uralkodik, így nem nehéz összetalálkozni egy szárd szarvassal, ami  - köszönhetően  Arbus lakói veleszületett természetszeretetének - mind jobban felhagy az emberrel szembeni bizalmatlanságával.

Itt a tengervíz már évek óta díjnyertes minőségének köszönhetően.  Féltett kincse, a Piscinas pedig gyakori szereplője számos televíziós műsornak (mint a Gaia-nak és így tovább), reklámfilmnek és szaklapnnak (Pesca in Mare stb).

Itt az sem fog csalódni, aki a hegyek rajongója: az Arcuentu-hegy biztosan lenyűgözi, ahová hajdan Nazzareno testvér, a remete szerzetes elvonult, hogy elmélyedjen az imádság áhitatában . A csúcsán a turista megcsodálhatja ottartózkodása nyomait, valamint gyönyörködhet a lélegzetelállító panorámában.

Brassey mosoda: Naraculiban található, a Piscinasba vezeto úton Itt Ingurtosu és Montevecchio bányái tanúbizonyságai egy munkával teli és fáradtságos múltnak, amikor apáink saját egészségüket áldozták a csekély anyagi függetlenségért, anyáink pedig kimerítő mosodai műszakok végzésére kényszerültek. De a bánya lelőhelyei tanúskodnak a régmúlt tündökléséről is, ami már a történelem és a legendák határán mozog. Ugyanis tudósok egy csoportja (elsőként Sergio Frau) szerint  Herkules oszlopai Afrika és Szicília közt álltak, tehát lehetséges, hogy a mítoszbeli Atlantisz pont szárd területen feküdt, ahol a különböző fémlelőhelyeknek köszönhetően virágzó kultúra alakulhatott ki.

Itt születtem, itt élek és itt állok rendelkezésére leendő vendégeimnek.

TÁRT KAROKKAL várom Önöket.

 

Lingua italiana
English language
Deutsch
Espańol
Française
Svenska
Polski
Magyar
Portuguęs
Русский