Marchio bed and breakfast Profumo di Mirto - Arbus B&B Profumo di Mirto Marchio Arbus
Montisci Samuele - Via Fermi N°6 09031 - Arbus (Vs)
Szardínia - Olaszország - Tel. 3400759739
E-mail info@profumodimirto.com  
Home Hol található A szállás Árak Kapcsolat

Oldaltérkép

    

Arbus térképe           

HOL

Il Bed & Breakfast Profumo di Mirto Arbus-ban található, egy 7000 lélekszámú dél-nyugat szardíniai városban a Linas-hegy lábánál, amely  1236 méteres magasságával uralja a panorámát.

REPÜLŐVEL

Alitalia

Airone

easyJet

eVolavia

Meridiana

Ryanair

Qui c'č la mappa della Sardegna, nella quale un pirulino rosso indica dove si trova Arbus. Se non la vedi, vuol dire che il tuo browser non supporta le Google Maps o hai disattivato Javascript.

Non ti resta che correre in edicola e acquistare le solite cartine stradali della Sardegna. Arbus č proprio sotto il golfo di Oristano.

HAJÓVAL

Saremar

Tirrenia

Mobylines

Corsica Ferries

 

Lingua italiana
English language
Deutsch
Espańol
Française
Svenska
Polski
Magyar
Portuguęs
Русский

 

AUTÓVAL

Autóval menjen végig Szardínia főútvonalán, a131-es országúton Cagliari-tól egészen a Sanluri-i elágazásig. Onnantól egyenesen San Gavino - Gonnosfanadiga (vagy Guspini) - Arbus felé.  Ha északról érkezik, ugyancsak a 131-esen menjen ,  azonban akkor a Terralba-i elágazásnál kell lekanyarodni és onnan a San Nicolň d'Arcidano - Guspini - Arbus útvonalat követni.

 

 

TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL

Ha nincs autója, Cagliari-ból (közvetlen járattal) busszal,  Észak-Szardíniából pedig vonattal is jöhet, ez utóbbi esetben San Gavino-ig menjen, ahol át kell szállni az Arbus-ba közlekedő buszra (közvetlen járat).

 

 

A VÁROS ELHELYEZKEDÉSE

Kedvező elhelyezkedésének köszönhetően nemcsak tengerparti nyaralásra alkalmas, a turistáknak kényelmes kiindulási pontot jelent különböző úticéljaik eléréséhez.

Costa Verde 20 km-es tengerpartja pedig pár perc alatt bejárható autóval, vagy a nyári hónapokban tömegközlekedéssel. A 65 km-re (egy órára autóval) található Cagliari-ba pedig majdnem végig egyenes út visz.

Barumi a nuraghe királyi palotájával (nuraghe: csonkakúp alakú bronzkori megalikus építmény), Fluminimaggiore a "Su Mannau" barlangjaival és Antas templomával, Sanluri középkori várával, Gonnosfanadiga a Linas-heggyel igazi turistacsalogató látványosságok, de ezeken kívül több más úticél is  van, amelyek eléréshez szíves segítséget nyújtok.

 

 

A B&B ELHELYEZKEDÉSE

A Bed & Breakfast Profumo di Mirto a város főutcájától pár méterre található. Elhelyezkedésének köszönhetően az üzletek és egyéb szolgáltatások a közelben vannak, így a vendégek könnyen beszerezhetik mindazt, amire csak szükségük van. A buszmegálló csupán pár lépésre van, ezért a nehéz és terjedelmes csomagok sem jelentenek problémát.

Ha Guspini felől érkezik, az idejutáshoz menjen végig város főutcáján a bal oldalon levő "La Torinese" cukrászdáig (Pasticceria "La Torinese"). A Bed & Breakfast Profumo di Mirto rögtön ezután található a Fermi utca (Via Fermi) felöli és nem a főutca felöli részen.  Ha Ön autóval van, ne kerülje el a figyelmét, hogy az utca egyirányú, így meg kell kerülnie a háztömböt.

Ha nem talál otthon, kérem menjen a Fermi utca (Via Fermi) 16-os számba (a szállodától a második ház), vagy a Galilei utca 9-be (a Via Fermi-n az első keresztutca jobbra).

 

 

(*) Hasznos információk

Cagliari-ból, az Elmas reptérről: kiindulási hely CAGLIARI  - Indulási állomás AEROPORTO ELMAS - érkezési állomás CAGLIARI (AUTOSTAZIONE ARST)

Cagliari-ból Arbusba: Kiindulási hely CAGLIARI - Indulási állomás  CAGLIARI (AUTOSTAZIONE ARST) - Érkezési állomás ARBUS (CARDAGIUS)

Cagliari-ba CTM-mel is el lehet jutni: az Elmas sugárútnál (viale Elmas) szálljon fel rá (9-es és 19-es járat 1 km távolságra).